dimecres, 28 de d’octubre de 2020
Diari Maresme | Independent i Comarcal

Ricky Rubio, Premi Nacional de l’Esport 2008

ricky_rubio_280x87.jpgEl jugador de bàsquet masnoví Ricky Rubio ha guanyat un dels Premis Nacionals de l’Esport 2008 atorgats pel Consejo Superior del Deporte (CSD).

El jugador de bàsquet masnoví Ricky Rubio ha guanyat un dels Premis Nacionals de l’Esport 2008 atorgats pel Consejo Superior del Deporte (CSD).

Trajectòria

Amb aquest premi, el jurat reconeix la trajectòria esportiva de Ricky durant el 2008. Cal destacar que el jugador del Masnou va assolir l’any passat la medalla de plata olímpica amb la selecció espanyola de bàsquet en els darrers Jocs Olímpics celebrats a Pequín.

Resta de premis

La resta de premiats han estat el tennista Rafa Nadal, les tennistes Virginia Ruano i Anabel Medina, la selecció espanyola de futbol, el ciclista Samuel Sánchez, l’Ajuntament de Madrid, la candidatura olímpica de la capital espanyola pels Jocs de 2016 i l’expilot de motos, Ángel Nieto.

Jurat

Els premis han estat fallats per un jurat format per membres del CSD, del Comitè Olímpic Espanyol, de les federacions esportives, de les comunitats autònomes, corporacions locals i esportistes de prestigi.

per Redacció | Ramon Texidó | Foto: Richard Giles

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris