dijous, 29 de d’octubre de 2020
Diari Maresme | Independent i Comarcal

Roser Caño Valls publica el seu recull de contes “A l’Altra banda del riu”

portada_llibre_roser_cao_280x87.jpgL’escriptora i col·laboradora de Diari Maresme, Roser Caño Valls, acaba de publicar el seu primer llibre: "A l’Altra banda del riu" (Setzevents 2009).

portada_llibre_roser_cao.jpgL’escriptora i col·laboradora de Diari Maresme, Roser Caño Valls, acaba de publicar el seu primer llibre: "A l’Altra banda del riu" (Setzevents 2009).

El llibre

"A l’Altra banda del riu" és un recull de contes encapçalat per una citació del filòsof Heràclit: "Tot flueix, no podem tocar mai dues vegades el mateix riu". I és així que des del primer relat al darrer apareix la idea del canvi constant en la vida dels diferents personatges. Els canvis, són fets que sovint trenquen l’ordre natural de les circumstàncies viscudes per l’ésser humà. Això, d’una banda, suposa un aprenentatge dels personatges amb l’acceptació d’aquests canvis, i de l’altra, un creixement personal.

Roser Caño Valls 

Nascuda al 1975 a Barcelona, és llicenciada en Filologia Catalana per la UAB. Ha estat col·laboradora i organitzadora de l’Aula de Literatura dins de Cultura en Viu a la UAB. Ha escrit narracions breus, peces de teatre i proses poètiques. Ha publicat a la revista virtual Literària. Té una pàgina d’autora al Joescric i una pàgina web: Antaviana. Ha col·laborat en la publicació del llibre Primera antologia de blogs en català publicat per Cossetània amb la narració "La faula del vell pescador", que també forma part de la present edició. Algunes de les seves narracions breus han estat traduïdes al francès per Ricard Ripoll. També ha col·laborat amb una ponència en la publicació Dramatúrgia al país de les meravelles? Dins del "I Simposi sobre teatre infantil i juvenil" organitzat per la UAB, editat per l’Editorial Punctum. Actualment treballa com a professora d’educació secundària obligatòria en l’especialitat de Llengua catalana i literatura.

per Redacció

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris