dimecres, 28 de d’octubre de 2020
Diari Maresme | Independent i Comarcal

Rudy Fernández (NBA) i Josep Maria Guzmán (ACB) visiten els campus d’Estiu de Tiana

visita_al_basquet_tiana_280x87.jpgEl jugador dels Porland Trail Blazers i l’actual component de la plantilla del Vive Menorca, van contestar durant uns tres quarts d’hora totes les preguntes del centenar de nens que van participar en aquesta activitat organitzada pel C.B. Tiana.

visita_al_basquet_tiana_800x600.jpgEl jugador dels Porland Trail Blazers i l’actual component de la plantilla del Vive Menorca, van contestar durant uns tres quarts d’hora totes les preguntes del centenar de nens que van participar en aquesta activitat organitzada pel C.B. Tiana.

Preguntes i respostes

L’escorta de la NBA i de la Selecció Espanyola va ser un dels que més preguntes va contestar de tots els nens presents a la trobada. El mallorquí, que va viure uns anys a Tiana, no va esquivar cap de les preguntes que li van fer els integrants del campus i tampoc ho va fer Guzman. Des de la seva alçada fins a com ha viscut la primera temporada a la millor lliga del món, passant per preguntes més personals i fresques com si tenia novia, si lligava molt o de quin equip de futbol era. Els nens de Tiana van poder veure com dos jugadors professionals els hi explicaven com era el estar a la èlit del bàsquet en tots els aspectes.

Segons visita

Aquesta és la segona visita de jugadors professionals als campus esportius, ja que la setmana passada va ser Eduardo Hernández – Sonseca que va visitar també als nens, però en aquest cas només als del Campus del C.B. Tiana.

Assistents

A l’acte també hi va assistir l’Alcalde de Tiana, Emili Muñoz, així com el Regidor d’Esports de l’Ajuntament de Tiana, Jordi Monturiol. Tampoc van faltar els representants del C.B. Tiana, amb el seu president, Eduard Jimenez al capdavant i el vice-president i membre dels Veterans del Joventut de Badalona, Guifré Lluís Gol.

per Redacció

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris