dissabte, 31 de d’octubre de 2020
Diari Maresme | Independent i Comarcal

Salut detecta dos possibles casos de grip porcina a l’Hospital de Mataró

hospital_de_mataro_280x87_03.jpgEl Departament de Salut de la Generalitat ha identificat 14 casos sospitosos de patir la grip porcina a Catalunya, dos dels quals han estat diagnosticats a l’Hospital de Mataró.

El Departament de Salut de la Generalitat ha identificat 14 casos sospitosos de patir la grip porcina a Catalunya, dos dels quals han estat diagnosticats a l’Hospital de Mataró.

Evolució favorable

Aquest pacients estan a l’espera que les anàlisis confirmin o descartin si estan afectats o no  per aquesta grip. Segons informa el departament, tots ells presenten una evolució favorable i es troben en condicions de donar-los d’alta.

Microbiologia

Aquests 14 casos "probables", 10 homes i 4 dones d’entre 21 i 29 anys, han estat enviats al Centro Nacional de Microbiologia de Majadahonda per a la seva confirmació com a casos de grip porcina. Fins a la data els casos enviats anteriorment a Majadahonda es troben pendents de rebre els resultats. A aquests casos no s’hi inclouen els tres anunciats inicialment que ja han quedat definitivament descartats.

per Redacció | Ramon Texidó | Foto: Diari maresme

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris