dissabte, 31 de d’octubre de 2020
Diari Maresme | Independent i Comarcal

Salvem Can Fàbregas envia una carta a El Corte Inglés per evitar el trasllat de la fàbrica

salvem_can_fabregas_280x87.jpgLa presidenta de la Plataforma Salvem Can Fàbregas, Núria Manté, ha enviat una carta al president del Corte Inglés, Isidoro Álvarez, demanant una trobada personal per intentar que el centre comercial es construeixi en una altra zona de Mataró.

La presidenta de la Plataforma Salvem Can Fàbregas, Núria Manté, ha enviat una carta al president del Corte Inglés, Isidoro Álvarez, demanant una trobada personal per intentar que el centre comercial es construeixi en una altra zona de Mataró.

Preocupació

A la carta, Manté manifesta la preocupació del seu col·lectiu per l’edifici històric que es troba en el lloc on està previst la construcció del Corte Inglés a Mataró, i sol·licita una entrevista personal per exposar el punt de vista de la Plataforma ciutadana. També, la presidenta diu a la carta que el consistori va decidir situar el Centre comercial en el lloc on es troba la primera farinera industrial de la ciutat (1879), posteriorment van intentar descatalogar l’edifici per enderrocar-lo i finalment va optar per traslladar-lo, una qüestió, diu, "amb quatre contenciosos administratius oberts en els tribunals".

Col·laboració

En acabar, Núria Manté demana la col·laboració al president de El Corte Inglés per a fer desistir al govern municipal de situar el Centre comercial en aquest lloc i concertar una trobada amb algun responsable de l’empresa per estudiar conjuntament "altres possibilitats a Mataró, també cèntriques i ben comunicades, que no comportarien aquests problemes", assegura.

per Redacció | Ramon Texidó | Foto: salvemcanfabregas.org

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris