dissabte, 31 de d’octubre de 2020
Diari Maresme | Independent i Comarcal

Salvem Can Fàbregas no tira la tovallola i obre tres causes al Tribunal contenciós-administratiu

can_fabregas_280x87_05.jpgLa Plataforma Salvem Can Fàbregas assegura que manté la seva oposició "ferma" al trasllat del conjunt catalogat de l’antiga fàbrica.

can_fabregas_800x600_02.jpgLa Plataforma Salvem Can Fàbregas assegura que manté la seva oposició "ferma" al trasllat del conjunt catalogat de l’antiga fàbrica.

Tres causes

Segons informen els membres de la plataforma, un cop esgotada la via administrativa, Salvem Can Fàbregas ha obert tres causes al Tribunal contenciós-administratiu perquè consideren que "el trasllat del conjunt catalogat és il·legal i que, a més, provocaria danys irreparables als elements protegits". També, manifesten que el govern municipal – PSC, ICV i ERC – "tira pel dret irresponsablement amb una política de fets consumats sense esperar les sentències judicials". També afegeixen que "és una temeritat que pot comportar greus perjudicis al conjunt de la ciutat" i "si s’acabés dictant una sentència contrària al trasllat, qui en pagarà les conseqüències és el conjunt de la ciutadania i no pas els autors de l’agressió", asseguren en un comunicat.

Desmuntatge i emmagatzematge

La plataforma considera "il·legítim l’ús de recursos públics que està fent el govern local" i, afegeixen, que "no calia malgastar ni un sol cèntim en un trasllat inútil i que ningú – excepte el govern – ha demanat". També ‘adverteixen’ als integrants del govern municipal que "ells són els únics responsables de les conseqüències que pugui implicar, a qualsevol nivell, el seu salt endavant en la materialització del ‘desmuntatge i emmagatzematge’", mantenint la seva convicció que "la rehabilitació de Can Fàbregas al seu lloc és compatible a qualsevol nou ús que se li vulgui donar". Finalment, Salvem Can Fàbregas reclama que "s’aturin immediatament aquestes obres i que es comenci a treballar activament en la rehabilitació de Can Fàbregas en la seva ubicació actual, compatible amb qualsevol nou ús", conclouen.

per Redacció | Foto: Salvem Can Fàbregas

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris