dimecres, 03 de de març de 2021
Diari Maresme | Independent i Comarcal

Salvem la Riera de Malgrat assegura que José Zaragoza decideix la canalització de Can Feliciano

obres_can_feliciano_280x87.jpgLa Plataforma en Defensa de la Riera de Can Feliciano de Malgrat assegura en un comunicat que el secretari d’organització del PSC, José Zaragoza, decideix sobre la canalització de la Riera en el que consideren "un mercadeig polític".

La Plataforma en Defensa de la Riera de Can Feliciano de Malgrat assegura en un comunicat que el secretari d’organització del PSC, José Zaragoza, decideix sobre la canalització de la Riera en el que consideren "un mercadeig polític".

Projecte de l’ACA

Segons els membres de la plataforma "l’Agència Catalana de l’Aigua (ACA) va presentar un projecte d’endegament modern, sostenible, ambiental i de recuperació paisatgística" però el PSC de Malgrat i la regidora del PP van frenar un nou projecte que "a opinió de la mateixa ACA",- a qui acusen de manca de lideratge – "és millor que l’antic", asseguren. Per Salvem la Riera, el govern municipal "només pensa en gris: formigó, pisos i locals".

Via legal

Finalment, la Plataforma en defensa de la Riera de Can Feliciano reivindica que la demanda contenciosa administrativa interposada "té per objectiu desvirtuar la canalització amb formigó per ser contrària a la legislació actual" i no desistiran de la via legal encetada, "encara que això suposi demanar l’enderroc del que s’hagi executat, i la restitució de l’espai fluvial". També diuen que les declaracions de l’alcaldessa, Conxita Campoy (PSC), quan va afirmar que reforçarà l’endegament lateral de la riera perquè es cobreixi en un futur "és mentida, perquè aquest projecte de cobriment no existeix i molt menys s’ha aprovat", afegeixen. A més, adverteixen l’ajuntament que qualsevol acord que contradigui la normativa serà impugnat, tot recordant que "no es pot urbanitzar en zones inundables".

per Redacció | Ramon Texidó

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris