diumenge, 28 de de febrer de 2021
Diari Maresme | Independent i Comarcal

Salvem la Vall de la Riera fa un seguiment de les excavacions del pont del diable

troballa_arqueologica_a_pineda_280x87.jpgLa Plataforma Salvem la Vall de la Riera està fent un seguiment de les excavacions de les restes arqueològiques de l’antic pont del diable, descobertes per les obres de la depuradora de l’Alt Maresme.

La Plataforma Salvem la Vall de la Riera està fent un seguiment de les excavacions de les restes arqueològiques de l’antic pont del diable, descobertes per les obres de la depuradora de l’Alt Maresme.

Traçat definitiu

En aquest sentit, els membres d’aquesta entitat han demanat que es duguin a terme, "amb el màxim detall", abans de decidir quin ha de ser el traçat final del pas dels col·lectors de la depuradora de l’Alt Maresme Nord en aquest punt. En aquest cas, la Plafaforma instarà a l’ACA per tal que efectuï una lleugera modificació del traçat "per tal que es respecti la part més significativa de les estructures constructives excavades", apunten.

Col·lectors

Segons recorden els membres de la plataforma, aquesta entitat ja va alertar l’any 2002, a l’ACA i a l’ajuntament de Pineda, sobre la possibilitat, "més que raonable", que apareguessin noves restes en obrir el traçat dels col·lectors. Per altra banda, l’estiu de 2008, en el moment de posar-se a informació pública el projecte de col·lectors de la depuradora, "l’entitat va alertar, explícitament, que calia procedir a l’excavació en diversos llocs del seu traçat; un d’ells és el que ara s’està estudiant". També, Salvem la Vall de la Riera va insistir sobre aquesta qüestió en les diverses reunions de la comissió de seguiment de la depuradora.

Notícies relacionades:

Les obres de la depuradora de l’Alt Maresme descobreixen restes arqueològiques

per Redacció

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris