divendres, 26 de de febrer de 2021
Diari Maresme | Independent i Comarcal

‘Salvem-nos amb el Planeta’, lema de les Jornades per la Pau

agenda_latinoamericana_2010_280x87_02.jpgLes Jornades per la Pau que cada any organitza la Parròquia de Poblenou, a Pineda de Mar, es faran del 19 al 22 de novembre i tindran com a eix principal el contingut de l’Agenda Llatinoamericana Mundial.

agenda_latinoamericana_2010.jpgLes Jornades per la Pau que cada any organitza la Parròquia de Poblenou, a Pineda de Mar, es faran del 19 al 22 de novembre i tindran com a eix principal el contingut de l’Agenda Llatinoamericana Mundial.

Agenda Llatinoamericana Mundial

Es tracta d’una agenda solidària, aconfessional i pedagògica que s’edita cada any en diversos idiomes, impulsada per Pere Casaldàliga. És una agenda convencional que inclou en l’edició d’enguany diversos articles centrats en el lema: ‘Salvem-nos amb el Planeta’.

Presentació

L’acte central de les Jornades per la Pau serà el proper divendres, 20 de novembre, a dos quarts de deu 10 del vespre, amb la Presentació de l’Agenda a càrrec de Jordi Planas, coordinador de la Comissió de l’Agenda Llatinoamericana Mundial a les comarques gironines i l’Alt Maresme. També es faran els comentaris d’articles del seu contingut, a càrrec de diversos participants que convidaran a la seva lectura, així com la presentació de l’exposició de l’Agenda, que es podrà visitar durant tot el cap de setmana a l’Església de Poblenou.

Cine-fòrum

També, el proper dissabte, 21 de novembre, a les 10 del vespre, s’ha programat un cine-fòrum amb la pel·lícula ‘Tierra’, un film en format de documental fet amb tècniques d’enregistrament d’una qualitat excepcional i que ofereix unes imatges de gran bellesa que, a més, convida a tenir cura del nostre planeta.

Exposició

Tots els actes es faran a la Parròquia de Poblenou (Pineda de Mar), a l’Av. Mediterrània, 40. També estarà oberta l’església per visitar l’exposició dedicada a l’Agenda Llatinoamericana Mundial.

per Redacció

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris