dijous, 29 de d’octubre de 2020
Diari Maresme | Independent i Comarcal

Sant Pol acull l’elecció de la Pubilla i l’Hereu de Catalunya

pubilles_i_hereus_280x87.jpgSant Pol de Mar serà escenari els propers dies 26 i 27 de setembre de l’elecció de la Pubilla i l’Hereu de Catalunya 2009.

pubillatge_2008.jpgSant Pol de Mar serà escenari els propers dies 26 i 27 de setembre de l’elecció de la Pubilla i l’Hereu de Catalunya 2009.

Programació

Seguint la programació prevista, el proper dissabte, 26 de setembre, tindran lloc les proves tèoriques i el sopar de comiat dels antics representats. Precisament, durant el transcurs d’aquest acte es posarà el punt i final al pubillatge del torderenc Albert Prats com a Hereu de Catalunya, títol que es sumava també al d’Hereu de Tordera i del Maresme 2007. Per la seva banda, Marta Pinzolas, de Súria, donarà el seu comiat com a Pubilla de Catalunya. Finalment, diumenge dia 27, a dos quarts d’una del migdia, es donaran a conèixer els noms dels nous i noves representants del pubillatge català i territorial.

Municipis inscrits

Fins al moment, entre les 34 poblacions que han inscrit les seves pubilles del Maresme hi participen Vilassar de Mar, Canet de Mar, Tordera, Arenys de Mar, Argentona, Pineda de Mar, Vilassar de Dalt, Santa Susanna i Sant Pol de Mar. Entre les 27 poblacions de la comarca que han presentat els seus Hereus, a data d’avui, hi ha Tordera, Santa Susanna, Arenys de Mar, Calella, Pineda de Mar, Palafolls i Sant Pol de Mar.

Maresme

A més de Sant Pol, el Maresme ha acollit aquest certamen en diverses ocasions: a Pineda l’any 1985, a Calella el 1994 i el 2002, Palafolls el 1999 i, per últim, Tordera l’any 2003. L’acte, organitzat pel Foment de les Tradicions catalanes, compta també amb el suport del consistori santpolenc.

per Redacció

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris