dimecres, 03 de de març de 2021
Diari Maresme | Independent i Comarcal

Sant Pol convoca cinc minuts de silenci per les víctimes de l’accident a la C-32

ajuntament_de_sant_pol_280x87_02.jpgL’Ajuntament de Sant Pol de Mar ha decretat cinc minuts de silenci avui divendres, a les 12 del migdia, a la plaça de la Vila, per donar el seu condol per l’accident d’aquesta nit.

ajuntament_de_sant_pol.jpgL’Ajuntament de Sant Pol de Mar ha decretat cinc minuts de silenci avui divendres, a les 12 del migdia, a la plaça de la Vila, per donar el seu condol per l’accident d’aquesta nit.

Condol públic

El consistori ha convocat a tots els ciutadans de la població a sumar-se a aquest acte de condol públic per solidaritzar-se amb els familiars de les víctimes mortals d’aquest accident d’autocar, que de moment ha causat sis persones mortes i una quarantena de ferits, cinc dels quals es troben en estat greu.

Agraïment

L’alcalde de Sant Pol, Manuel Mombiela, va acudir al lloc dels fets en finalitzar la sessió plenària que en aquell moment s’acabava de celebrar, acompanyat de quatre regidors del govern. Mombiela s’ha mostrat molt agraït amb el desplegament dels cossos de seguretat locals i autonòmics, "que en tot moment van atendre les víctimes, organitzant el seu rescat i muntant un dispositiu impecable", ha dit. L’alcalde també ha agraït a totes aquelles autoritats que s’han posat en contacte amb l’ajuntament de Sant Pol per oferir el seu suport i ajut.

per Redacció

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris