divendres, 30 de d’octubre de 2020
Diari Maresme | Independent i Comarcal

Sant Pol habilitarà un aparcament gratuït de 40 places al centre del municipi

aparcament_sant_pol_280x87.jpgL’Ajuntament de Sant Pol habilitarà provisionalment 40 places d’estacionament dissuasori en el solar de l’antiga fàbrica Tints Carbonell, degut a que la construcció dels pisos prevista ha quedat aturada.

aparcament_sant_pol-800x60.jpgL’Ajuntament de Sant Pol habilitarà provisionalment 40 places d’estacionament dissuasori en el solar de l’antiga fàbrica Tints Carbonell, degut a que la construcció dels pisos prevista ha quedat aturada.

Acord

Segons el consistori, això ha estat possible gràcies a l’acord al què s’ha arribat amb el propietari del solar, la promotora Prasa. L’espai sense ús al cèntric carrer Tobella serà, des d’aquesta setmana i fins passat l’estiu, un aparcament provisional amb capacitat per a 40 turismes.

Gratuït

L’estacionament al solar de Tints Carbonell serà gratuït i restarà obert tot el dia, mantenint la limitació horària en una franja compresa entre les 08.00 i les 20.00 hores, amb un temps màxim d’estacionament de dues hores. Els usuaris tenen la obligació de col·locar en un lloc visible del vehicle un comprovant horari, un rellotge que es podrà recollir a l’ajuntament, a les dependències de la Policia Local o als establiments comercials.

Valoracions

Per la seva banda, l’equip de govern ha valorat molt positivament haver aprofitat la oportunitat que es presenta per "millorar ostensiblement les places en rotació durant la temporada estival, sobretot en un punt tant cèntric com el solar de Tints Carbonell, que permetrà als veïns i visitants, gaudir de dues hores per les seves compres i visites turístiques".

per Redacció | Ramon Texidó | Foto: Pito Estol

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris