divendres, 26 de de febrer de 2021
Diari Maresme | Independent i Comarcal

Sant Pol tanca una de les seves platges per un vessament

prohibit_banyarse_280x87.jpgL’Ajuntament de Sant Pol de Mar ha decidit tancar l’accés i prohibir el bany a la platja de les Escaletes, com a mesura de protecció, després d’haver detectat un vessament d’origen fecal.

L’Ajuntament de Sant Pol de Mar ha decidit tancar l’accés i prohibir el bany a la platja de les Escaletes, com a mesura de protecció, després d’haver detectat un vessament d’origen fecal.

Trencament

El trencament d’una canonada del clavegueram ha obligat al consistori a tancar la platja als volts de les 11 h. d’aquest matí. Segons fonts municipals, es tracta d’una zona que s’havia d’arranjar el passat mes de juliol amb els Fons Especials Inversió Local (FEIL) però que "els veïns van demanar ajornar per poder gaudir d’una temporada de platja sense obres", asseguren les mateixes fonts.

Accessos tancats

Malgrat l’alerta, en cap moment el líquid fecal ha arribat a la mar ja que la brigada de serveis ha muntat un operatiu per aïllar-lo i extreure el líquid, mentre que la Policia Local, com a mesura de protecció, ordenava el tancament dels accessos a la platja i els socorristes hi prohibien el bany.

Inici d’obres

Per la seva banda, el govern municipal ha acordat començar el proper 24 d’agost les obres que preveuen l’adequació i reforma del clavegueram de la zona afectada, amb un pressupost d’uns 350.000 euros.

per Redacció

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris