dijous, 13 de de febrer de 2020
Diari Maresme | Independent i Comarcal

Sant Vicenç de Montalt acaba a temps les obres del FEIL

obres_feil_sant_vicen_280x87.jpgL’Ajuntament de Sant Vicenç de Montalt dóna per enllestides les quatre actuacions que ha executat amb els fons estatal d’inversió local (FEIL).

obres_feil_sant_vicen_800x600.jpgL’Ajuntament de Sant Vicenç de Montalt dóna per enllestides les quatre actuacions que ha executat amb els fons estatal d’inversió local (FEIL).

Detalls

Segons informa el consistori, ara només falta completar alguns detalls com ara la plantada d’arbres al vial del Sot del Camp, que ja està obert al trànsit rodat, o l’activació de la senyalització de trànsit de l’entorn de l’Església.

Enllestides

Per tant, Sant Vicenç no haurà de sol·licitar la pròrroga de 3 mesos que preveu el govern estatal perquè els ajuntaments que s’hagin demorat puguin acabar durant el primer trimestre de 2010 les actuacions del FEIL que, inicialment, s’havien d’enllestir abans del proper 31 de desembre.

4 actuacions

Concretament, les actuacions executades a Sant Vicenç de Montalt han estat la Urbanització del vial del Sot del Camp (entre el Camí del Padró i la carretera de Sant Vicenç), la urbanització de l’entorn de l’Església, la interconnexió mitjançant fibra òptica dels edificis municipals i la rehabilitació de la vorera sud de l’Av. Verge de Montserrat. Les obres han estat pressupostades amb un cost global d’uns 932.000 euros i han donat feina a un total de 74 persones, que a través de la mediació del Servei Local d’Ocupació de Sant Vicenç de Montalt va prioritzar l’ocupació de persones aturades del municipi.

per Redacció | Foto: Aj.Sant Vicenç

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris