dissabte, 31 de d’octubre de 2020
Diari Maresme | Independent i Comarcal

Sant Vicenç de Montalt impulsa Nexus, un nou servei d’assessorament empresarial

mans_acord_280x87.jpgL’Ajuntament de Sant Vicenç de Montalt ha creat el servei Nexus amb l’objectiu d’assessorar i donar assistència tècnica a les empreses o les persones emprenedores del municipi.

L’Ajuntament de Sant Vicenç de Montalt ha creat el servei Nexus amb l’objectiu d’assessorar i donar assistència tècnica a les empreses o les persones emprenedores del municipi.

Assessorament

Aquesta iniciativa, impulsada per la Regidoria de Promoció Econòmica, mitjançant el Servei Local d’Ocupació, ofereix aquest nou servei d’informació i assessorament empresarial per a la creació i/o la consolidació de les empreses de Sant Vicenç de Montalt.

Pregunta-resposta

Segons informa la regidoria, "es tracta d’un servei pregunta-resposta". Així, les empreses o les persones emprenedores s’adrecen al personal tècnic del Servei local d’Ocupació per a realitzar les seves consultes en alguns dels següents àmbits: producció i/o prestació de serveis, mercat i comercialització, organització i recursos humans, jurídico-fiscal o econòmic-financer. A més, per oferir aquest servei, el Servei Local d’Ocupació Local compta també amb el suport de la Diputació de Barcelona.

Contacte

Les persones interessades en fer ús del servei Nexus poden demanar informació al telèfon 93/791.47.18 o bé adreçar-se directament, en horari de matins, a l’Ajuntament de Sant Vicenç de Montalt els dilluns, dimecres o divendres.

per Redacció

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris