dimarts, 09 de de març de 2021
Diari Maresme | Independent i Comarcal

Sant Vicenç de Montalt prepara el seu homenatge a Vicenç Ferrer

vicen_ferrer_280x87_04.jpgEl Centre Cívic El Gorg de Sant Vicenç de Montalt acollirà el proper 1 de novembre, a partir de les 6 de la tarda, un acte d’homenatge a Vicenç Ferrer.

vicen_ferrer_02.jpgEl Centre Cívic El Gorg de Sant Vicenç de Montalt acollirà el proper 1 de novembre, a partir de les 6 de la tarda, un acte d’homenatge a Vicenç Ferrer.

Campus

Els lligams de Vicenç Ferrer amb Sant Vicenç de Montalt es van consolidar la primavera del 2007, amb motiu de l’organització del primer Campus Social de Futbol, impulsat pel C. F. Santvicentí amb la col·laboració del consistori i d’un grup de persones vinculades a la Fundación Vicente Ferrer.

Recursos

Des de llavors, un col·lectiu de persones, compromeses amb la tasca del cooperant català, ha treballat i continua treballant per fer arribar als nens i nenes d’Anantapur recursos esportius – humans i materials – perquè aprenguin i gaudeixin jugant a futbol. Aquesta tasca també s’estén als col·laboradors nadius per tal que puguin treballar ‘in situ’ com a tècnics esportius dels infants.

Anantapur

L’Ajuntament ha fet una crida a la ciutadania perquè es bolqui en aquest acte que servirà per recordar la figura de Vicenç Ferrer, que va morir el passat 19 de juny, als 89 anys. El cooperant català era un home amb una forta convicció religiosa i espiritual, i durant l’acte d’homenatge es podran veure diversos documentals que repassaran la tasca que realitzava a Anantapur i que continua gràcies a la Fundació que va crear.

per Redacció | Foto: Aj.S.Vicenç

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris