divendres, 26 de de febrer de 2021
Diari Maresme | Independent i Comarcal

Sant Vicenç de Montalt prepara la primera Marxa Popular Cims dels Tres Turons

turons_sant_vicen_280x87.jpgL’Associació Excursionista MontalTrek de Sant Vicenç de Montalt organitza la primera Marxa Popular Cims dels Tres Turons el proper dia 29 de novembre. El recorregut complet arriba fins als tres cims.

L’Associació Excursionista MontalTrek de Sant Vicenç de Montalt organitza la primera Marxa Popular Cims dels Tres Turons el proper dia 29 de novembre. El recorregut complet arriba fins als tres cims.

Sortida i arribada

La sortida tindrà lloc entre les 8 i les 9 del matí, des de la plaça del Poble de Sant Vicenç, i l’arribada se situarà al Centre Cívic El Gorg, on se servirà un esmorzar a base de botifarra per a refer forces i on també es lliurarà un record de la marxa. El control d’arribada es tancarà a les 14 h.

Circuits i turons

Els participants podran triar entre un recorregut curt de 10 Km aprox. i un més complert pels més caminadors de 16 Km. La dificultat de la travessa és mitjana-baixa. Les persones que facin la marxa complerta pujaran els tres cims dels Tres Turons: el Montalt de 596 m., el turó del Mig, de 555 m. i la Vilanegra de 531 m.

Inscripcions

La data límit d’inscripcions – 6 euros anticipadament i 10 euros el dia de la prova – finalitza el proper 24 de novembre. La marxa compta amb la col·laboració de l’Ajuntament de Sant Vicenç de Montalt i diverses empreses del municipi.

per Redacció

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris