dimarts, 09 de de març de 2021
Diari Maresme | Independent i Comarcal

Sant Vicenç de Montalt sancionarà les actituds incíviques en la recollida selectiva

recollida_selectiva_580x180_05.jpgL’Ajuntament de Sant Vicenç de Montalt ha detectat un increment d’actituds incíviques relacionades amb la recollida selectiva. El consistori ha decidit encetar noves campanyes d’informació i sancionar als insfractors.

L’Ajuntament de Sant Vicenç de Montalt ha detectat un increment d’actituds incíviques relacionades amb la recollida selectiva. El consistori ha decidit encetar noves campanyes d’informació i sancionar als insfractors.

Actituds incíviques

Segons fonts municipals, malgrat els diferents serveis que l’Ajuntament ofereix en l’àmbit de la gestió de residus – deixalleria fixa i mòbil, recollida gratuïta d’andròmines, lliurament de bosses de reciclatge i compostadors casolans , etc.- , darrerament s’ha vingut detectant un increment de certes actituds incíviques, com deixar trastos vells al carrer o llençar les escombraries fora del contenidor o en llocs improcedents. En aquest sentit, el consistori ha recordat que aquesta mena d’actes, a més de donar una imatge de desordre i brutícia del municipi, generen despeses que suposen un elevat cost per a les arques municipals.

Sancions

Davant aquesta problemàtica, l’Ajuntament ha decidit "plantar cara" a l’incivisme, amb campanyes d’informació i sensibilització, però també d’una manera més ferma: sancionant amb multes que poden superar els 1.000 euros.

per Redacció | Ramon Texidó | Foto: Diari Maresme

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris