dimarts, 09 de de març de 2021
Diari Maresme | Independent i Comarcal

Sant Vicenç de Montalt té problemes de cobertura per a rebre la TDT

tdt_280x87_02.jpgDavant l’imminent apagada de la TV analògica, encara hi ha municipis de la comarca que reben deficientment el senyal de la televisió digital. Una d’aquestes poblacions és Sant Vicenç de Montalt.

Davant l’imminent apagada de la TV analògica, encara hi ha municipis de la comarca que reben deficientment el senyal de la televisió digital. Una d’aquestes poblacions és Sant Vicenç de Montalt.

Estudi

El Consorci de la TDT Maresme Sud ha realitzat recentment un estudi, a petició de l’Ajuntament de Sant Vicenç de Montalt, per a la comprovació de la deficient cobertura del senyal de televisió al municipi. De l’informe tècnic es desprèn que hi ha determinades zones – Ginesta, plaça de l’Església i Puigmal – que reben una qualitat de senyal deficient.

Emissor de Montcabrer

Actualment, Sant Vicenç té totes les seves antenes orientades a l’emissor de Montcabrer. Segons l’estudi, per distància i sobretot orografia, en molts casos aquest centre no és del tot adequat, doncs dóna una cobertura insuficient i obliga a instal·lar antenes de gran alçada.

Emissor de Caldes

Per aquest motiu, l’informe apunta com una possible solució que els veïns i veïnes de Sant Vicenç orientin les antenes cap al centre emissor de Caldes, situat a pocs quilòmetres, i que compta amb visió directe de bona part de la població i que ofereix una cobertura àmplia i uniforme del municipi.

per Redacció | Ramon Texidó

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris