dissabte, 31 de d’octubre de 2020
Diari Maresme | Independent i Comarcal

Sant Vicenç de Montalt vol impulsar la seva façana marítima amb la construcció de nous equipaments

projecte_sant_vicen_montalt_280x87_02.jpgL’Ajuntament de Sant Vicenç de Montalt ha convocat la ciutadania del municipi per informar sobre el projecte de dotació de nous equipaments i serveis a la zona de Can Boada.

projecte_sant_vicen_montalt_800x600_01.jpgL’Ajuntament de Sant Vicenç de Montalt ha convocat la ciutadania del municipi per informar sobre el projecte de dotació de nous equipaments i serveis a la zona de Can Boada.

Trobada

La trobada tindrà lloc el proper 4 de setembre, a les 8 del vespre, al Centre Cívic El Gorg. Segons fonts municipals, la façana marítima de Sant Vicenç precisa d’un impuls pel que fa a la seva reforma i millora urbana, als equipaments i a la generació d’activitat econòmica que "és de tothom conegut, però no per tothom valorat", afirmen. L’objectiu del govern municipal "es basa en conèixer les necessitats, desitjos i voluntats de la ciutadania i en treballar per desencallar temes importants que definiran el poble que volem en un futur, com la construcció de nous equipaments a Can Boada", asseguren les mateixes fonts.

Dèficits

Segons l’equip de govern, davant els dèficits en equipaments i serveis que pateix la façana marítima de Sant Vicenç de Montalt, s’ha estudiat la viabilitat d’atendre les reivindicacions ciutadanes pel que fa a la construcció d’una piscina coberta i un centre obert a les entitats veïnals a la parcel·la d’equipaments de Can Boada, emplaçada entre els carrers Pica d’Estats, Montnegre, Montseny i Turó de l’Home; un solar, actualment buit, d’uns 9.900 m2.

Cost

El principal escull és el cost d’execució del projecte, valorat en més de 3 milions d’euros, així com les despeses que generaria el posterior manteniment dels nous equipaments. En aquest sentit, l’equip de govern ha valorat una fórmula que possibilitaria que una empresa externa assumís la construcció i gestió dels nous equipaments, mitjançant la constitució d’un dret de superfície sobre la parcel·la de Can Boada, amb un seguit de requisits d’obligat compliment per a l’empresa adjudicatària, i després que la Generalitat autoritzi un Pla Especial de concreció d’usos.

Equipaments

Amb aquest objectiu, el consistori ha encarregat un projecte bàsic que contempla la construcció d’un centre comercial – amb un aparcament apte per a més de 90 places -, un equipament esportiu-educatiu-social que contindrà una piscina coberta de 25×12,5m, gimnàs, quatre aules polivalents – una de les quals es destinaria a les entitats veïnals de la zona -, vestidors i solàrium.

per Redacció

Sant Vicenç de Montalt vol impulsar la seva façana marítima amb la construcció de nous equipaments

L’Ajuntament de Sant Vicenç de Montalt ha convocat la ciutadania del municipi per informar sobre el projecte de dotació de nous equipaments i serveis a la zona de Can Boada.

(més…)

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris