divendres, 30 de d’octubre de 2020
Diari Maresme | Independent i Comarcal

Sant Vicenç urbanitzarà carrers i vials del municipi i invertirà en fibra òptica

sant_vicen_280x87_02.jpgSant Vicenç de Montalt urbanitzarà diversos carrers i vials del municipi i interconnectarà mitjançant fibra òptica diversos edificis municipals, amb els 932.197 euros que li corresponen del Fons Estatal d’Inversió Local (FEIL).

Sant Vicenç de Montalt urbanitzarà diversos carrers i vials del municipi i interconnectarà mitjançant fibra òptica diversos edificis municipals, amb els 932.197 euros que li corresponen del Fons Estatal d’Inversió Local (FEIL).

"Sot del Camp"

La principal actuació prevista amb aquesta dotació econòmica consisteix en la urbanització del vial del "Sot del Camp", entre el camí del Padró i la carretera de Sant Vicenç. Aquesta actuació té un pressupost global de 672.876 euros.

Fibra òptica

D’altra banda, segons el consistori, la interconnexió mitjançant fibra òptica de diversos equipaments municipals ha de permetre disposar d’una xarxa troncal de telecomunicacions d’alta velocitat que interconnecti l’Ajuntament , el camp de futbol, el pavelló, el Centre Cívic, l’Escola Bressol Municipal, el CEP Sant Jordi, el magatzem de la brigada i la Policia Local. El cost d’aquesta actuació és de 75.643 euros.

Ores d’urbanització

Completen la dotació del FEIL dues obres d’urbanització, com ho són l’ordenació i rehabilitació de l’entorn de l’Església – 148.902 euros – i la rehabilitació de la vorera sud de l’avinguda Verge de Montserrat, amb un cost de 34.783 euros.

per Redacció | Ramon Texidó / Foto: Aj.S.Vicenç de Montalt

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris