divendres, 30 de d’octubre de 2020
Diari Maresme | Independent i Comarcal

Santa Susanna presenta un nou Pla Director per impulsar l’activitat econòmica i la cohesió social

santa_susanna_280x87_02.jpgL’Ajuntament de Santa Susanna ha presentat aquesta setmana el nou Pla Director de Promoció Econòmica que pretén impulsar els negocis, el comerç i el turisme, i cohesionar socialment el municipi.

L’Ajuntament de Santa Susanna ha presentat aquesta setmana el nou Pla Director de Promoció Econòmica que pretén impulsar els negocis, el comerç i el turisme, i cohesionar socialment el municipi.

Objectius

Aquest Pla, elaborat per l’empresa D’Aleph i finançat pel Servei d’Ocupació de Catalunya (SOC), marca les directrius per a consolidar l’àrea de Promoció Econòmica amb el servei de borsa de treball i l’assessorament a les empreses. També fomentarà la millora del teixit empresarial i potenciarà els canals d’interrelació a través de les associacions de comerciants. Per altra banda, dinamitzarà el sector comercial amb campanyes i promocions de difusió, potenciarà i diversificarà el sector turístic amb propostes que combinin el comerç amb la cultura, les costums i el patrimoni; i millorarà l’articulació i la mobilitat al municipi.

Cohesió social i dinamisme econòmic

Per la seva banda, l’alcalde de Santa Susanna, Josep Monreal, ha demanat que el futur Pla Territorial Sectorial de Comerç de Catalunya tingui en compte la realitat de Santa Susanna, ja que l’actual Pla – que finalitza aquest any – "fa estancar el poble". Monreal afegeix que "un altre dels reptes serà promoure la cohesió social i un major dinamisme econòmic i comercial". Segons l’alcalde, "la transició entre la zona hotelera i el centre urbà dificulta la consolidació comercial del municipi, a la vegada que no cobreix les necessitats dels residents i els visitants", conclou.

per Redacció | Ramon Texidó

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris