divendres, 26 de de febrer de 2021
Diari Maresme | Independent i Comarcal

Santa Susanna renovarà la xarxa de clavegueram i estalviarà amb la gestió integral de l’aigua

comptador_aigua_280x87.jpgL’Ajuntament de Santa Susanna ha signat un acord amb Sorea perquè aquesta empresa s’encarregi de la gestió integral del cicle de l’aigua al municipi.

sorea_santa_susanna_signatura_acord.jpgL’Ajuntament de Santa Susanna ha signat un acord amb Sorea perquè aquesta empresa s’encarregi de la gestió integral del cicle de l’aigua al municipi.

Gestió

Aquesta gestió comprèn des de la captació de l’aigua fins la seva utilització domèstica, l’abocament final a la depuradora i la seva reutilització. Fins ara, l’empresa Sorea només gestionava el servei d’abastament domiciliari d’aigua potable. Ara, el consistori susannenc ha volgut ampliar els seus serveis per millorar tot el procés.

Clavegueram

A més dels beneficis ecològics i econòmics, segons informa l’Ajuntament, aquest conveni suposarà una millora substancial del sistema de clavegueram, "ja que es renovarà la xarxa i es faran revisions periòdiques de control de fugues". A part de controlar tot el cicle de l’aigua del municipi, l’empresa concessionària també netejarà periòdicament les canalitzacions i els col·lectors pluvials perquè el servei pugui oferir més qualitat i rendiment. Segons l’alcalde de Santa Susanna, Josep Monreal (CiU), "amb aquest acord aconseguim una important eficiència ecològica i econòmica, ja que amb l’explotació global del servei disminueixen els costos i es millora el procés", ha conclós.

per Redacció

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris