dijous, 29 de d’octubre de 2020
Diari Maresme | Independent i Comarcal

Satisfacció dels socialistes maresmencs per l’acord sobre el finançament

finanament_280x87.jpgEl primer secretari de la federació del Maresme del PSC, Santi Fontbona, ha celebrat l’acord aconseguit sobre el finançament i l’ha definit com "històric".

nou_finanament_foto_jordi_bedmar_800x600.jpgEl primer secretari de la federació del Maresme del PSC, Santi Fontbona, ha celebrat l’acord aconseguit sobre el finançament i l’ha definit com "històric".

Satisfacció socialista

Fontbona ha mostrat la satisfacció socialista després d’una negociació del finançament "llarga i feixuga". Segons el primer secretari socialista "Hem hagut de sortejar molts obstacles, molts posats per CiU i el PP, però ja tenim el finançament que avui dia necessita Catalunya", ha dit.

Més recursos

El primer secretari dels socialistes del Maresme també ha remarcat que amb el nou finançament "es tenen més recursos per treballar per la gent del Maresme" i ha afegit que "aquest és un finançament just i útil. Que té que veure i molt amb la realitat del país. I també de la comarca. Els socialistes estem molt contents i esperançats", ha afegit.

Negociació

Per acabar, Santi Fontbona ha volgut "reconèixer l’esforç, el treball, i la comesa realitzada pels nostres representants de partit", que, segons el primer secretari socialista de la comarca, "durant el procés de negociació del nou model de finançament han demostrat la fermesa i la tenacitat necessària per arribar aquest acord que suposa un increment significatiu dels recursos de la Generalitat". El proper dijous, la comissió executiva dels socialistes del Maresme celebraran una reunió extraordinària sobre aquesta qüestió.

Accions informatives

D’altra banda, el PSC del Maresme donarà a conèixer a la ciutadania el proper dissabte, 18 de juliol, les principals actuacions del Govern de Catalunya, i els canvis que es produiran amb el nou finançament econòmic, fent diverses accions informatives als carrers dels municipis de la comarca.

per Redacció | Foto: Jordi Bedmar 

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris