dimarts, 27 de d’octubre de 2020
Diari Maresme | Independent i Comarcal

Satisfacció i agraïment

Possiblement, aquestes dues paraules podrien descriure els nostres sentiments en aquests moments.

Satisfacció, en primer lloc per comptar amb la vostra presència en aquest acte de lliurament del II Premi Blocs del Maresme, amb motiu del tercer aniversari de Diari Maresme.

Satisfacció, perquè fent balanç del nostre primer trienni la balança es decanta clarament cap el seu cantó més positiu, i en tots els nivells.

Però, sincerament, tot això no hauria estat possible sense la col·laboració dels centenars de persones que han enriquit durant aquest tres anys el contingut de Diari Maresme amb les seves aportacions a través d’articles, relats de ficció, vídeos, cartes al director, columnes d’opinió, crítica de teatre, literatura, cinema, etc., o la tira còmica diària, encapçalada actualment per en David Xiberta. Crec de debò que la nostra principal satisfacció és haver pogut canalitzat tots aquests esforços individuals i posar-los al servei del col·lectiu del Maresme.

Precisament per això, l’existència d’un premi com aquest, el II Premi Blocs del Maresme, té un sentit especial perquè Diari Maresme ha estat vinculat des dels seus inicis als blocs maresmencs amb la creació d’una secció específica per als mateixos. A més, recentment, la nostra secció ‘Cartes i Blocs’ publica gairebé a diari, juntament amb les cartes al director, un article dels diferents blocs del Maresme subscrits al diari per donar-los una major difusió; tenint en compte que, massa sovint, el gran abast de la xarxa d’internet deixa massa amagats articles que la nostra Redacció considera que tenen un interès ciutadà.

I és que els blocs finalistes al II premi Blocs de Maresme, i molts dels que no han arribat a la final, tenen en comú moltes virtuts entre les quals hi ha el compromís per al qual van ser creats, la seva constància i, per damunt de tot, la seva gran qualitat.

Reprenent el capítol d’agraïments també vull donar les gràcies als nostres anunciants pel seu suport, a l’ajuntament de Pineda per haver-nos cedit un any més l’auditori de Can Comas i, a títol personal, el meu agraïment als editors del diari, en David i l’Albert Lladó, per la seva confiança.

Per acabar, fa pocs minuts, l’Albert ens ha recordat el motiu per al qual tant ell com el seu germà, David, van fundar fa tres anys Diari Maresme. I ho van fer amb un eslògan: "Independent i Comarcal", una frase destacada a la nostra portada. La veritat és que el nostre equip vol mantenir aquest esperit "Comarcal", gràcies a l’estimació que sentim vers el Maresme, i "Independent", perquè el nostre compromís és amb els nostres lectors i lectores que són els que veritablement donen sentit a la nostra feina. Moltes gràcies, de tot cor, a tots i a totes.

Pineda, 24 d’octubre de 2009

Ramon Texidó | Director de Diari Maresme

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris