dimecres, 03 de de març de 2021
Diari Maresme | Independent i Comarcal

Sentència favorable a les ordenances que obliguen a tributar a les operadores de telefonia mòbil

mobils_280x87_04.jpgLa Justícia ha desestimat el recurs presentat per Telefònica Móviles i confirma la legalitat de l’ordenança de la Diputació de Barcelona per l’ocupació i l’aprofitament de domini públic local per part dels operadors de telefonia mòbil

La Justícia ha desestimat el recurs presentat per Telefònica Móviles i confirma la legalitat de l’ordenança de la Diputació de Barcelona per l’ocupació i l’aprofitament de domini públic local per part dels operadors de telefonia mòbil.

Ajustada a dret

El Tribunal Superior de Justícia de Catalunya (TSJC) ha declarat "ajustada a dret" les ordenances fiscals aprovades pels Ajuntaments de la província d’acord amb el model aprovat i proposat per la Diputació de Barcelona, que sotmeten a tributació per ocupació o aprofitament especial del domini públic local a les operadores de telefonia mòbil, i l’informe tècnic-econòmic corresponent.

Recurs desestimat

Per tant, desestima els recursos judicials iniciats per l’operadora de telefonia mòbil Telefònica Móviles contra aquestes ordenances. Segons fonts de la Diputació, Tots aquests procediments judicials en que ha recaigut sentència, relatius a l’ordenança per a l’exercici de 2008, també s’han portat des de l’OGT de la Diputació , "ja que l’Organisme també ha donat assistència jurídica als Ajuntaments afectats", apunten les mateixes fonts.

Maresme

D’altra banda, dels 39 municipis barcelonins que ja disposen de sentència, cinc són maresmencs: Arenys de Mar, Canet de Mar, Dosrius, Sant Vicenç de Montalt i Tiana.

per Redacció

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris