dijous, 29 de d’octubre de 2020
Diari Maresme | Independent i Comarcal

Sergio Dalma actuarà a Mataró amb motiu del 20è aniversari del seu primer disc

sergio_dalma_280x87.jpgEl Teatre Monumental de Mataró acollirà el proper 20 de febrer, a les 9 del vespre, un concert del cantant i baladista català Sergio Dalma.

El Teatre Monumental de Mataró acollirà el proper 20 de febrer, a les 9 del vespre, un concert del cantant i baladista català Sergio Dalma.

Actuació

L’actuació de Dalma, promoguda per Davsa amb la col·laboració de Caixa Laietana, forma part de la gira acústica del 20è aniversari del seu primer disc, on interpreta conegudes balades i cançons que han estat èxits durant aquestes dues darreres dècades.

Breu biografia

Sergio Dalma va iniciar la seva carrera musical actuant amb Orquestres i va editar el seu primer disc "Esa chica es mía" l’any 1989, ja fa vint anys. L’any 1991, amb "Sintiéndonos la piel" li va arribar l’èxit, que va culminar representant a Espanya al Festival de la cançó d’Eurovisió el mateix any amb la cançó "Bailar pegados", quedant en quarta posició. El 1992 va publicar “Adivina”, que va arribar al número 1 gràcies a la cançó "Ave Lucía". Fins el 2008, any en què ha publicat el seu darrer àlbum, ha publicat nou discos més amb èxits com "Mí historia entre tus dedos", "Sólo para ti" o "Déjame olvidarte". El 2008 va publicar el seu últim treball "A buena hora" amb el que ja ha obtingut el seu primer disc de platí i on inclou, només per a Catalunya, el seu tema en català "Ara ja no és hora".

per Redacció | Ramon Texidó

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris