diumenge, 28 de de febrer de 2021
Diari Maresme | Independent i Comarcal

S’esfondra el sostre dels vestidors del pavelló de Caldes mentre alumnes rebien classe

sostre_esfondrat_280x87.jpgEl sostre dels vestidors del pavelló de Caldes es va esfondrar aquest dijous, al matí, per causes encara desconegudes. L’alcalde ha sol·licitat un informe als Serveis Tècnics municipals per aclarir les causes de l’esfondrament.

El sostre dels vestidors del pavelló de Caldes es va esfondrar aquest dijous, al matí, per causes encara desconegudes. L’alcalde ha sol·licitat un informe als Serveis Tècnics municipals per aclarir les causes de l’esfondrament.

Alumnes de l’IES

Els fets es van produir mentre els alumnes de l’IES de Sant Vicenç rebien la seva classe d’educació física en aquest equipament esportiu, i no es va produir danys personals.

Informe detallat

L’alcalde, Joaquim Arnó (CiU), després de conèixer l’accident i constatar que no hi havia cap tipus de desgràcia personal, va dictar un Decret d’Alcaldia ordenant als Serveis Tècnics municipals l’emissió d’un informe detallat sobre les causes d’aquest esfondrament.

Disconformitats

Segons fonts municipals, es dóna la circumstància que les obres de construcció d’aquests vestidors – que van iniciar-se i fer-se en la seva major part a finals de la legislatura anterior -, encara estaven pendents de ser recepcionades en la seva totalitat per part de l’ajuntament, tenint en compte que el consistori ja havia mostrat la seva disconformitat amb alguns dels acabats que, "en principi, no afectaven en res la seguretat de les instal·lacions", puntualitzen.

Complements

Segons l’equip de govern de CiU, quan varen assumir la responsabilitat d’aquesta obra, aquesta ja estava pràcticament enllestida, sota la direcció de l’anterior arquitecte municipal. La substitució d’aquest per un nou responsable tècnic va fer possible que s’executessin altres complements realitzats però "cap afectava la part que ahir dijous va patir l’esfondrament", asseguren.

Danys i perjudicis

Un cop es coneguin els Serveis Tècnics municipals completin l’informe amb caràcter d’urgència encarregat per l’alcalde, el consistori de Caldes podrà determinar la possible reclamació de danys i perjudicis que se’n puguin derivar, ja sigui de l’anterior responsable de les obres o bé de l’empresa constructora.

per Redacció | Ramon Texidó

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris