dimecres, 03 de de març de 2021
Diari Maresme | Independent i Comarcal

Signen l’Acord pel Desenvolupament Econòmic i l’Ocupació del Maresme

ajuntament_calella_280x87_03.jpgEls 30 ajuntaments del Maresme, el Consell Comarcal, els sindicats CCOO i UGT, i les patronals FAGEM i PIMEC, signaran aquest dimarts a la tarda, a Calella, l’Acord pel Desenvolupament Econòmic i l’Ocupació del Maresme.

ajuntament_de_calella_750x1000.jpgEls 30 ajuntaments del Maresme, el Consell Comarcal, els sindicats CCOO i UGT, i les patronals FAGEM i PIMEC, signaran aquest dimarts a la tarda, a Calella, l’Acord pel Desenvolupament Econòmic i l’Ocupació del Maresme.

Fusió

Amb aquesta signatura, es fusionen els dos pactes locals per l’ocupació existents fins ara al Maresme – el de Mataró i el de la resta de municipis de la comarca – amb l’objectiu de treballar de forma conjunta i consensuada en polítiques de desenvolupament econòmic i per assolir objectius coherents amb la nova realitat del territori.

Acte oficial

L’acte oficial es farà a les 7 de la tarda a l’Ajuntament de Calella i comptarà amb l’assistència del President Delegat de l’Àrea de Desenvolupament Econòmic de la Diputació de Barcelona, Teo Romero, qui parlarà sobre les Agències de Desenvolupament Local.

per Redacció | Ramon Texidó | Foto: Diari Maresme

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris