dijous, 29 de d’octubre de 2020
Diari Maresme | Independent i Comarcal

Signen un conveni per al sosteniment del Centre d’Informació i Recursos per a Dones al Masnou

signatura_cird_280x87.jpgEls ajuntaments del Masnou, Alella i Teià van signar ahir dilluns, 22 de juny, un conveni per al sosteniment del Centre d’Informació i Recursos per a Dones (CIRD) del Masnou.

Els ajuntaments del Masnou, Alella i Teià van signar ahir dilluns, 22 de juny, un conveni per al sosteniment del Centre d’Informació i Recursos per a Dones (CIRD) del Masnou.

CIRD

El CIRD és un servei adreçat a totes les dones, impulsat per la Diputació de Barcelona, que té com a finalitat donar resposta a les diferents demandes d’informació i d’atenció, així com per a potenciar els processos d’autonomia de les dones i contribuir a la superació de totes les situacions de desigualtat de gènere.

Participació

A més, el centre és un instrument comunitari per desenvolupar i promoure la participació política i social de les dones d’aquests municipis i per avançar en la construcció d’una ciutadania que inclogui la perspectiva de gènere. segons els responsables del CIRD, aquest nou recurs ha comptat des de la seva inauguració, el passat 8 de març, amb una important resposta per part de la ciutadania i de les entitats del Masnou.

Signatura

A la signatura del conveni hi van assistir l’alcalde del Masnou, Eduard Gisbert, l’alcalde d’Alella, Andreu Francisco, i l’alcalde de Teià, Andreu Bosch.

per Redacció

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris