divendres, 26 de de febrer de 2021
Diari Maresme | Independent i Comarcal

Sis tortugues marines del CRAM tornen a casa

tortuga_280x87_03.jpgLa Fundació per a la Conservació i Recuperació d’Animals Marins CRAM celebra el proper 17 d’octubre, a la platja de Llevant de Premià de Mar, el ‘Torna a casa’; la culminació de la campanya anual de conservació de tortugues marines.

tortuga_alliberada_cram_800x600.jpgLa Fundació per a la Conservació i Recuperació d’Animals Marins CRAM celebra el proper 17 d’octubre, a la platja de Llevant de Premià de Mar, el ‘Torna a casa’; la culminació de la campanya anual de conservació de tortugues marines.

Activitats

Es tracta de tot un seguit d’activitats destinades a la conscienciació envers el mar que tindrà lloc el proper dissabte 17 d’octubre, entre les 10.30 i les 13.30 h., i que culminaran amb l’alliberament de sis tortugues marines que han estat recuperades al centre premiarenc.

Programació

Les activitats, que s’iniciaran a partir de les 10 del matí amb un concurs familiar de figures de sorra (amb inscripció prèvia), també inclourà tallers infantils per als més petits, la Taula-Exposició "Causes de Regressió del nostre mar i les espècies que hi habiten" i una Taula conjunta amb ‘Shark Alliance’ amb motiu de la "Setmana europea del Tauró". A continuació, es farà una neteja de platja i del fons marí amb una posterior exposició del material extret i l’explicació "Què passa amb la brossa que arriba al mar". Per acabar, després d’una xocolatada popular, tindrà lloc l’alliberament de les tortugues marines, a les 12 h. del migdia, l’acte protagonista de la jornada.

per Redacció | Foto: CRAM

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris