dissabte, 31 de d’octubre de 2020
Diari Maresme | Independent i Comarcal

Sortegen 91 habitatges amb protecció oficial per a joves a Mataró

sorteig_pisos_mataro_280x87.jpgL’empresa pública Adigsa, adscrita al Departament de Medi Ambient i Habitatge, va sortejar, ahir dijous, 91 pisos amb protecció oficial de lloguer per a joves menors de 35 anys, a Mataró.

sorteig_pisos_mataro_800x600.jpgL’empresa pública Adigsa, adscrita al Departament de Medi Ambient i Habitatge, va sortejar, ahir dijous, 91 pisos amb protecció oficial de lloguer per a joves menors de 35 anys, a Mataró.

Incasol

Els pisos han estat construïts per l’Institut Català del Sòl (Incasol) en un solar de la seva propietat del sector del Pla d’en Boet de la capital del Maresme, en els carrers de Sant Cugat i de Javier Castaños. Els habitatges seran administrats per Adigsa.

226 sol·licituds

Per accedir a aquest sorteig s’han presentat un total de 226 sol·licituds de les quals 122 han estat admeses i 104 s’han exclòs, segons informa Adigsa, "per no reunir els requisits de la convocatòria o per manca de documentació".

Dos edificis

La promoció inclou dos edificis aïllats i 94 pisos en total, tres dels quals estan adaptats per a persones amb mobilitat reduïda, que s’adjudicaran properament. Els habitatges disposen d’un dormitori, una superfície útil d’entre 41 m2 i 44 m2. A més, hi ha 94 trasters, 110 places d’aparcament i un local per a equipaments a la planta baixa d’un dels edificis.

Espai lúdic

Entre els blocs s’ha creat un espai d’ús públic que configurarà una plaça interior de 2.000 m2 amb zones enjardinades. Els edificis es troben situats al costat de la comissaria dels Mossos d’Esquadra i als habitatges s’hi accedirà des d’un passadís obert a l’exterior.

Pressupost

L’obra, que s’ha basat en un projecte d’Espinet-Ubach Arquitectes i Associats, compta amb un pressupost de prop de 7 milions d’euros. També, inclou una xarxa separativa d’aigües pluvials i plaques per a l’aprofitament de l’energia solar per a la producció d’aigua calenta sanitària.

per Redacció

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris