divendres, 30 de d’octubre de 2020
Diari Maresme | Independent i Comarcal

Suspenen definitivament la línia de bus entre Llinars del Vallès i Can Massuet del Far

bus_dosrius_280x87.jpgL’Ajuntament de Dosrius ha comunicat aquest dijous que a partir del proper 18 de maig, el servei d’autobús entre Llinars del Vallès i Can Massuet del Far quedarà suspès definitivament per manca d’usuaris.

L’Ajuntament de Dosrius ha comunicat aquest dijous que a partir del proper 18 de maig, el servei d’autobús entre Llinars del Vallès i Can Massuet del Far quedarà suspès definitivament per manca d’usuaris.

Dos anys

Aquest servei de transport públic va entrar en funcionament el mes d’abril de 2007, en ser demanat per la població que resideix a can Massuet així com, també, per l’Associació de Veïns del mateix nucli. Fa un any, l’Ajuntament de Dosrius i de Llinars del Vallès van demanar la continuïtat del servei que ara s’ha vist suspès definitivament per la falta de viatgers.

Línia regular

Malgrat aquesta suspensió, segons informa el consistori maresmenc, la línia regular que uneix Canyamars, can Massuet del Far, Dosrius fins a Mataró quedarà ampliada amb tres expedicions més d’anada i tornada els dies laborables, i dues més els dissabtes.

per Redacció | Ramon Texidó

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris