dijous, 29 de d’octubre de 2020
Diari Maresme | Independent i Comarcal

Suspenen durant l’agost la línia de bus Alella-Teià per motius econòmics

bus_alella_teia_280x87.jpgL’Ajuntament de Teià ha informat aquesta setmana que la línia C-34, que connecta les poblacions de Teià i Alella, no prestarà servei durant aquest mes d’agost per "criteris d’estalvi econòmic". A més, a partir del proper setembre hi haurà una nova línia, la C-17, que la substituirà.

linia_teia_.jpgL’Ajuntament de Teià ha informat aquesta setmana que la línia C-34, que connecta les poblacions de Teià i Alella, no prestarà servei durant aquest mes d’agost per "criteris d’estalvi econòmic". A més, a partir del proper setembre hi haurà una nova línia, la C-17, que la substituirà.

Davallada d’ingressos

Segons fonts municipals, la davallada d’ingressos el 2007 i 2008, a causa de la crisi en la construcció, "ha forçat al consistori a fer un estudi econòmic dels serveis que ofereix per tal de fer una anàlisi acurada per a aconseguir una reducció de la despesa corrent".

Dèficit

Pel que fa a la línia d’autobús Alella-Teià (C-34), compartida entre els ajuntaments d’ambdues poblacions, presentava un dèficit d’aproximadament 130.000 euros anuals per l’Ajuntament de Teià. Segons el consistori, "aquesta quantitat resulta insostenible donada l’actual situació de crisi econòmica, per la qual cosa, un cop fet un estudi del servei, l’equip de govern ha decidit replantejar-lo, creant una nova línia: Teià-Urbanitzacions (C-17)".

Nova línia

Aquesta nova línia, que es posarà en funcionament el proper mes de setembre, substituirà l’antiga C-34 i seguirà un recorregut similar a l’actual però amb arribada i sortida a l’estació d’Ocata, com el Teià Exprés. D’aquesta manera, es mantindrà la connexió de les urbanitzacions amb l’estació de tren. D’altra banda, l’Ajuntament ha decidit cobrir les dues franges de major utilització de l’anterior línia fent una valoració del volum d’usuaris que es porten actualment.

per Redacció | Ramon Texidó

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris