dimarts, 09 de de març de 2021
Diari Maresme | Independent i Comarcal

Televisió de Mataró i Maresme Digital TV es fusionaran l’any 2010 en un sol projecte

fusio_tv_maresme_280x87.jpgDues de les televisions que emeten en TDT des de fa dos anys al Maresme, Televisió de Mataró i Maresme Digital Televisió, volen fusionar-se en un sol projecte comunicatiu a partir de l’any 2010.

Dues de les televisions que emeten en TDT des de fa dos anys al Maresme, Televisió de Mataró i Maresme Digital Televisió, volen fusionar-se en un sol projecte comunicatiu a partir de l’any 2010.

Supervivència

Segons els responsables de les dues cadenes, "l’objectiu és aconseguir una televisió pública independent i de proximitat, amb el rigor, la credibilitat i la professionalitat de TV de Mataró i l’eficiència, professionalitat i el potencial tecnològic del sistema multiplataforma que ha estat sempre a la base de Maresme Digital TV", apunten. En aquest sentit, el que volen les dues televisions és sumar esforços per a ser més competitives en el mercat audiovisual, donat l’actual situació econòmica desfavorable, amb l’objectiu de garantir la supervivència d’aquest nou projecte comunicatiu. Amb la fusió, Televisió de Mataró aportarà la seva cartera de clients de publicitat i Maresme Digital Televisió el pressupost assignat pels ajuntaments consorciats del Baix Maresme.

Projecte

El nou projecte estarà format pel personal d’ambdues televisions, crearà una marca conjunta que recollirà els trets característics de les dues televisions i el centre de producció estarà situat a l’edifici del Pla d’en Boet de Mataró, seu actual de MaresmeDigital TV. Els actuals estudis de Televisió de Mataró, de Can Marfà, es mantindran per la programació de major format, fins el seu trasllat a l’espai audiovisual del futur Parc TecnoCampus Mataró-Maresme.

Finançament

El Consorci Digital Mataró-Maresme crearà una societat limitada amb un 100% de capital públic per a gestionar el nou canal, tal i com va aprovar el passat 21 de setembre el Ple del Consorci. Per la seva banda, els ajuntaments consorciats continuaran fent la seva aportació al Consorci, mentre que els ingressos provinents de la cartera de clients de publicitat de Televisió de Mataró s’incorporaran al pressupost de la nova societat.

per Redacció

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris