dijous, 29 de d’octubre de 2020
Diari Maresme | Independent i Comarcal

Tiana acull l’exposició “Les Empremtes d’Alella, el Masnou i Teià”

icones_finalistes_280x87.jpgL’espai de creació Can Manyé d’Alella acull del 20 de març al 4 d’abril l’exposició "Les Empremtes d’Alella, el Masnou i Teià", amb els treballs d’artesania finalistes del concurs de les icones turístiques d’aquests municipis.

L’espai de creació Can Manyé d’Alella acull del 20 de març al 4 d’abril l’exposició "Les Empremtes d’Alella, el Masnou i Teià", amb els treballs d’artesania finalistes del concurs de les icones turístiques d’aquests municipis.

Peces d’artesania

En total es mostraran prop d’una vintena de peces d’artesania, entre les que s’inclouen penjolls, imants de cuina, mocadors o corbates, realitzades per Fili Plaza, d’Alella, Anna Albert, del Masnou, i Adriana Patón, de Teià.

Concurs

Aquesta mostra s’emmarca en el concurs impulsat pels tres municipis implicats i per Artesania Catalunya per crear productes artesans vinculats a icones dels municipis de Teià, Alella i El Masnou, aprofitant la riquesa i varietat del patrimoni natural, arquitectònic, patrimonial i cultural, amb l’objectiu de potenciar l’artesania com a element d’identitat dels tres municipis. Artesania Catalunya ha seleccionat tres productes per formar part de la col·lecció Empremtes de Catalunya.

Comercialització

Algunes de les peces presents a la mostra podran ser comercialitzats des del Centre d’Acollida Turística (CAT), situat al costat del jaciment romà de Vallmora (a Teià) que preveu obrir les portes a finals de maig o començament de juny. La mostra ja s’ha pogut veure a Artesania Catalunya, Teià i El Masnou.

La mostra

L’exposició serà inaugurada el proper dijous 26 de març a les 12.30 h., tot i que romandrà oberta al públic del 20 de març al 4 d’abril. L’horari d’obertura és dimecres, dijous i divendres de 17 a 20 h. i dissabte i diumenge de 11 a 13 h.

per Redacció | Ramon Texidó

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris