diumenge, 28 de de febrer de 2021
Diari Maresme | Independent i Comarcal

Tiana remodelarà els carrers del seu casc antic

tiana_280x87.jpgL’Ajuntament de Tiana ha elaborat el projecte de la segona fase de remodelació dels carrers del casc antic. L’actuació, amb un pressupost aproximat d’1,3 milions d’euros, estarà finançat pel Fons Estatal d’Inversió Local (FEIL).

L’Ajuntament de Tiana ha elaborat el projecte de la segona fase de remodelació dels carrers del casc antic. L’actuació, amb un pressupost aproximat d’1,3 milions d’euros, estarà finançat pel Fons Estatal d’Inversió Local (FEIL).

Trobada informativa

El consistori tianenc, que ha elaborat el projecte a través de l’Àrea Metropolitana i amb la supervisió dels Serveis Tècnics Municipals, informarà el proper 5 de febrer als veïns i veïnes sobre la nova fase de remodelació dels carrers.

Carrers

Segons fonts municipals, l’àmbit d’actuació, que s’iniciarà durant el segon trimestre del 2009, afectarà el carrer Sant Valentí – i transversals que van fins la Riera de Tiana, Santa Maria, Sant Francesc, La Pau, Telèfon -, el carrer Jaume Amat – de Franci a Vilesa -, la Plaça dels Peixos, el carrer Baixada de les Escales, les escales del carrer Sant Francesc – entre Marquès de Monistrol i Mediterrani – i les escales de la Plaça de l’Església.

Plataforma única

Per altra banda, la solució tècnica adoptada pel consistori per a la reurbanització dels carrers és la plataforma única, donada l’amplada dels carrers i de l’ús bàsicament residencial de baixa intensitat. Segons l’Ajuntament, la proposta es basa en la millora de l’accessibilitat dels vianants adequant-se als criteris d’urbanització ja realitzats en la primera fase; que han implicat una millora "molt evident" de les condicions urbanes.

per Redacció | Ramon Texidó

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris