dimecres, 03 de de març de 2021
Diari Maresme | Independent i Comarcal

Tonet Alcúdia i CONEX Premià, guanyadors de la cinquena edició dels Premis de la Ràdio 2009

premis_radio_premia_280x87.jpgUna plaça de l’Ajuntament plena de gom a gom va acollir dissabte passat, a la nit, l’acte de lliurament de premis que atorga Ràdio Premià de Mar.

Una plaça de l’Ajuntament plena de gom a gom va acollir dissabte passat, a la nit, l’acte de lliurament de premis que atorga Ràdio Premià de Mar.

Guanyadors

Toni Alcúdia "Tonet" va rebre el Premi Eixample80 com a premiarenc de l’any, mentre que el Premi Sant Pau13, a la iniciativa de l’any, va ser per a l’entitat CONEX. Els dos guanyadors de les votacions populars van endur-se obres exclusives del pintor i escultor premianenc Eduard López de Haro. La gala, presentada per les regidores de l’Ajuntament Anna Maria Medina (CiU) i Lluïsa Rabassa (PSC), va estar precedida per la projecció d’una pel.lícula còmica sobre la història de Premià de Mar. També es van presentar amb imatges els 24 nominats d’aquesta 5a edició.

Parlaments

Per la seva banda, van fer parlament el director de Ràdio Premià de Mar, Joaquim Aguilar, el Director General de l’empresa Metalogenia – patrocinadora dels premis – Javier Triginer, i l’alcalde Miquel Buch, que va pujar a l’escenari acompanyat de l’alcalde de Calasparra, municipi murcià agermanat amb Premià de Mar i que ha estat de visita durant la Festa Major premianenca d’aquest any.

per Redacció | Foto: Ràdio Premià de Mar

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris