divendres, 26 de de febrer de 2021
Diari Maresme | Independent i Comarcal

Tordera atorga 8 beques a joves del municipi perquè puguin estudiar a l’estranger

avio_280x87.jpgL’Ajuntament de Tordera, a través de la Regidoria de Joventut, becarà 8 joves del municipi perquè puguin aprendre anglès al Gloucerstershire College d’Anglaterra, durant 15 dies del proper mes de juliol.

L’Ajuntament de Tordera, a través de la Regidoria de Joventut, becarà 8 joves del municipi perquè puguin aprendre anglès al Gloucerstershire College d’Anglaterra, durant 15 dies del proper mes de juliol.

Programa

Segons la Regidoria, aquest programa d’ajudes vol garantir a tots els joves de la població les mateixes possibilitats d’estudiar a l’estranger. Les persones interessades poden presentar les seves sol·licituds fins el proper 2 de març a l’Ajuntament, que estaran subjectes a un sistema de puntuacions establert en les bases de concessió.

Beques

Les beques estan adreçades als joves nascuts durant els anys 1991 i 1992, que estiguin empadronats a Tordera. La dotació econòmica de la beca és de 800 euros per les 4 candidatures amb les millors puntuacions de les bases, i de 600 euros per les quatre restants. També s’inclouen en tots els casos els corresponents bitllets d’avió, que es faran efectius directament a l’Institut Superior per la Comunicació i Cultura Europees (ISCCE), col·laborador d’aquesta iniciativa. El cost total de l’estada a Anglaterra està valorat en uns 1.300 euros, i els candidats hauran de fer constar el seu compromís d’assumir la resta de despeses del programa.

per Redacció | Ramon Texidó | Foto: sxc.hu

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris