dimecres, 03 de de març de 2021
Diari Maresme | Independent i Comarcal

Tordera celebra el proper diumenge la consulta popular sobre l’ARE a Sant Pere

tordera_280x87_05.jpgEls veïns i veïnes de Tordera votaran el proper diumenge a favor o en contra del desenvolupament d’una Àrea Residencial Estratègica (ARE) al veïnat de Sant Pere. El consistori habilitarà 3 meses i l’horari de la consulta popular serà de 10 del matí a 7 de la tarda.

Els veïns i veïnes de Tordera votaran el proper diumenge a favor o en contra del desenvolupament d’una Àrea Residencial Estratègica (ARE) al veïnat de Sant Pere. El consistori habilitarà 3 meses i l’horari de la consulta popular serà de 10 del matí a 7 de la tarda.

Moció

Aquesta consulta arriba després de la moció presentada pel MAT, grup a l’oposició, a un ple municipal i que va ser aprovada per tots els grups del consistori.

Votació

Hi podran votar totes les persones majors de 18 anys que estiguin empadronades a Tordera. Segons informa el consistori, el resultat serà traslladat al Departament de Política Territorial i Obres Públiques de la Generalitat per al seu coneixement i als efectes que consideri oportuns.

ARE

Una Àrea residencial estratègica (ARE) és un nou instrument urbanístic promogut per la Generalitat de Catalunya, creat amb l’objectiu d’ampliar el sòl per a nous equipaments i per l’habitatge assequible. En el cas concret de Tordera, permetria la construcció de 380 habitatges (un 50% protegits), un Institut d’Ensenyament Secundari, un local social per als veïns i un parc per al lleure de 17.000 metres quadrats.

per Redacció | Ramon Texidó | Foto: viquipèdia

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris