divendres, 30 de d’octubre de 2020
Diari Maresme | Independent i Comarcal

Tordera consultarà a la ciutadania si vol una Àrea Residencial Estratègica a Sant Pere

tordera_280x87.jpgL’Ajuntament de Tordera va acordar dijous passat les condicions de la consulta popular que se celebrarà l’1 de març, per la possible construcció d’una Àrea Residencial Estratègica (ARE) al barri de Sant Pere.

L’Ajuntament de Tordera va acordar dijous passat les condicions de la consulta popular que se celebrarà l’1 de març, per la possible construcció d’una Àrea Residencial Estratègica (ARE) al barri de Sant Pere.

Paràmetres

Els paràmetres de la consulta van ser acordats per tots els grups municipals – CiU, ERC, PSC i el Moviment Alternatiu per a Tordera (MAT) – per concretar la vinculació i validesa del resultat en funció del percentatge de participació, variable segons el nombre de vots a favor o en contra. En tots els casos els resultats s’enviaran a la Generalitat de Catalunya, que és l’organisme competent en el desenvolupament final de l’ARE torderenca on es preveu la construcció de 380 habitatges, un institut, un centre cívic i un parc.

Difusió

Per altra banda, amb l’objectiu de fer difusió de les característiques de l’ARE de Sant Pere, el consistori durà a terme diferents actuacions, com ara la publicació d’un butlletí informatiu municipal específic sobre l’ARE, una sessió informativa amb un tècnic expert en la matèria, un debat públic i, alhora, es distribuiran pancartes informatives recordant el dia i el motiu de la consulta.

Moció

L’organització d’aquesta consulta popular, on hi podran votar totes les persones majors d’edat empadronades a Tordera, arriba després de la moció presentada pel MAT a l’últim Ple municipal, i que va ser aprovada per tots els grups consistorials.

per Redacció | Ramon Texidó | Foto: viquipèdia

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris