diumenge, 28 de de febrer de 2021
Diari Maresme | Independent i Comarcal

Tordera dedicarà el pregó de la Festa Major als 30 anys d’ajuntaments democràtics

tordera_280x87_07.jpgL’exalcalde, Jaume Romaguera i l’actual alcalde de Tordera, Joan Carles Garcia, seran els encarregats d’oferir el pregó de la Festa Major de Sant Bartomeu, que com cada any es celebrarà el dia 23 d’agost, vigília del festiu local.

L’exalcalde, Jaume Romaguera i l’actual alcalde de Tordera, Joan Carles Garcia, seran els encarregats d’oferir el pregó de la Festa Major de Sant Bartomeu, que com cada any es celebrarà el dia 23 d’agost, vigília del festiu local.

Commemoració

Amb aquest acte, el consistori torderenc vol commemorar el 30è aniversari d’Ajuntaments Democràtics en un pregó que recordarà i reconeixerà la tasca de tots els qui han passat al llarg d’aquests anys per l’Ajuntament de Tordera, des del primer alcalde de la democràcia, el senyor Joan Comas, fins als nous regidors escollits al 2007. Des del 1979, Tordera ha comptat amb tres alcaldes: Joan Comas (1979-1983), Jaume Romaguera (1983-1995) i, des de l’any 1995, l’actual alcalde, Joan Carles Garcia. El consistori també ha comptat amb un 68 regidors i regidores. El pregó tindrà lloc davant l’Ajuntament.

per Redacció

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris