divendres, 30 de d’octubre de 2020
Diari Maresme | Independent i Comarcal

Tordera demana a l’Estat i Generalitat que garanteixin la cobertura de la TDT a la població

tdt_280x87_04.jpgDurant el darrer Ple de l’Ajuntament de Tordera, els grups municipals van demanar al govern estatal i al de la Generalitat que resolguin els problemes de cobertura de la TDT. També van reclamar que, fins que la situació no estigui resolta, no es faci l’apagada analògica.

tordera_.jpgDurant el darrer Ple de l’Ajuntament de Tordera, els grups municipals van demanar al govern estatal i al de la Generalitat que resolguin els problemes de cobertura de la TDT. També van reclamar que, fins que la situació no estigui resolta, no es faci l’apagada analògica.

Cobertura

La moció, promoguda des de la Regidoria de Tecnologies de la Informació, va demanar aquestes mesures per a garantir que la totalitat de veïns del municipi puguin seguir veient la televisió. La proposta també reclama que, en cas que això no sigui possible o viable, es subvencioni el cost addicional que hauran d’assumir els torderencs que es trobin en zones en les que no estigui previst donar cobertura.

Municipi extens

Cal tenir en compte que el terme municipal de Tordera és molt extens, i té distribuïda la població de forma molt desigual. Per aquest motiu, el procés d’implantació de la TDT posa de manifest que un nombre important de veïns tenen o tindran problemes d’accés a la tecnologia digital.

per Redacció

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris