divendres, 30 de d’octubre de 2020
Diari Maresme | Independent i Comarcal

Tordera formarà als treballadors del tèxtil en atur per afavorir el seu retorn al mercat laboral

textil_280x87_02.jpgEl Servei d’Ocupació de Catalunya (SOC) i l’Ajuntament de Tordera formaran treballadors del tèxtil perquè es puguin tornar a inserir en el mercat laboral.

reunio_treballadors_tordera_.jpgEl Servei d’Ocupació de Catalunya (SOC) i l’Ajuntament de Tordera formaran treballadors del tèxtil perquè es puguin tornar a inserir en el mercat laboral.

Formació integral

Segons fonts municipals, es tracta d’una iniciativa orientada a la formació integral de treballadors del tèxtil en atur que es vulguin reciclar per tornar a ser competitius en el sector dins del mercat laboral, "ja que aquest és un dels sectors més castigats per la crisi".

Fons Estratègics

Tordera serà la principal beneficiària del Maresme, en nombre de persones, dels ajuts provinents dels Fons Estratègics d’Adaptació a la Globalització, un programa pilot impulsat des de la Unió Europea.

Reunió

En aquest sentit, el passat 23 d’octubre es van reunir al Teatre Clavé del municipi els extreballadors de Fibracolor, Abanderado i Indepunt que a dia d’avui es troben en situació d’atur. En aquesta trobada, el col·lectiu va conèixer de primera mà aquest nou projecte de suport intensiu a la recerca de feina.

per Redacció

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris