divendres, 26 de de febrer de 2021
Diari Maresme | Independent i Comarcal

Tordera no vol que es faci l’Àrea Residencial Estratègica a Sant Pere

tordera_280x87.jpgLa consulta popular celebrada diumenge passat a Tordera per saber si els empadronats al municipi volen que es faci l’Àrea Residencial Estratègica (ARE) a Sant Pere, ha deixat un total de 1.400 vots en contra, el 88% dels vots emesos.

La consulta popular celebrada diumenge passat a Tordera per saber si els empadronats al municipi volen que es faci l’Àrea Residencial Estratègica (ARE) a Sant Pere, ha deixat un total de 1.400 vots en contra, el 88% dels vots emesos.

Resultats

La consulta ha comptat amb una participació del 12’6% de persones empadronades. El resultats han deixat un total de 1.400 vots contraris a l’ARE (un 88%), mentre que 189 volts s’han mostrat a favor (12%). Sobre el cens de total de la consulta (12.618), 1.590 persones han emès el seu vot, el que significa una participació d’un 12’6%.

ARE previst

A través d’aquest ARE s’ha previst la construcció de 380 habitatges (un 50% protegits), un Institut d’Ensenyament Secundari, un local social per als veïns i un parc per al lleure de 17.000 metres quadrats. El consistori enviarà aquests resultats a la Generalitat de Catalunya, a través del Departament de Política Territorial i Obres Públiques que és l’organisme competent en el seu desenvolupament final.

per Redacció | Ramon Texidó

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris