divendres, 30 de d’octubre de 2020
Diari Maresme | Independent i Comarcal

Tordera posa en marxa la campanya ‘boc’n roll’ per eliminar residus a les escoles

boc_n_roll_280x87.jpgLa campanya ‘boc’n roll’, endegada per l’Ajuntament de Tordera, ha repartit embolcalls als escolars del municipi per a reduir residus a les escoles.

boc_n_roll_.jpgLa campanya ‘boc’n roll’, endegada per l’Ajuntament de Tordera, ha repartit embolcalls als escolars del municipi per a reduir residus a les escoles.

1400 escolars

Segons informa l’Àrea de Medi Ambient de Tordera, cada any es generen centenars de tones de residus de paper d’alumini i bosses de plàstic a les escoles. Per tal de reduir-los, el consistori ha repartit l’embolcall ‘boc’n Roll’ a 1.400 escolars dels diferents centres educatius del municipi.

Boc’n Roll

Es tracta d’un embolcall que serveix per embolicar entrepans, peces de fruita, galetes, etc. per anar a  l’escola o d’excursió. Segons informa l’Àrea de Medi Ambient "és un producte molt resistent, reutilitzable, fàcil de netejar i es pot posar a la rentadora" i amb el seu ús s’aconsegueix reduir la generació de residus d’alumini i de plàstic que cada dia es generen a les escoles.

per Redacció

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris