dimecres, 12 de de febrer de 2020
Diari Maresme | Independent i Comarcal

Tordera prepara la 32a Fira Mercat del Ram

fira_tordera_280x87.jpgEl parc Prudenci Bertrana acollirà un any més la Fira Mercat del Ram de Tordera, una de les fires multisectorials més importants de la comarca, que enguany se celebrarà els propers 3, 4 i 5 d’abril. El recinte firal i el programa d’activitats presentaran canvis en relació a les edicions anteriors.

El parc Prudenci Bertrana acollirà un any més la Fira Mercat del Ram de Tordera, una de les fires multisectorials més importants de la comarca, que enguany se celebrarà els propers 3, 4 i 5 d’abril. El recinte firal i el programa d’activitats presentaran canvis en relació a les edicions anteriors.

Novetats

La regidoria de Promoció de  la Vila ha impulsat per aquest any diverses modificacions de tipus estructural i organtizatiu. La novetat més destacada d’aquesta edició serà la nova distribució dels expositors, més estructura i definida pels sectors comercials, empresarials i d’entitats. Aquesta nova distribució permetrà, a més, la col·locació de dues carpes al recinte firal on es duran a terme les diferents activitats organitzades per les associacions locals i pels expositors.

Dos accessos

Una altra de les novetats de l’edició d’enguany serà l’obertura de dos accessos per als visitants: el principal, situat davant del Pont de ferro, i el secundari, amb accés directe a la zona de pàrquing. En aquest sentit, per aquest any hi haurà una sola zona d’aparcament públic, més àmplia que l’any passat i  arranjada per a l’ocasió.

Inauguració

La Fira serà inaugurada el proper divendres, 3 d’abril, pel president del la Diputació de Barcelona, Antoni Fogué.

per Redacció

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris