divendres, 26 de de febrer de 2021
Diari Maresme | Independent i Comarcal

Tordera prepara una campanya informativa sobre el terreny contra el consum de drogues i alcohol

cotxe_i_drogues_280x87_02.jpgLa Regidoria de Joventut de Tordera inicia aquest estiu una ambiciosa campanya de contacte directe amb els joves a través de la qual es vol informar, prevenir i actuar sobre els riscos del consum de drogues i alcohol.

La Regidoria de Joventut de Tordera inicia aquest estiu una ambiciosa campanya de contacte directe amb els joves a través de la qual es vol informar, prevenir i actuar sobre els riscos del consum de drogues i alcohol.

Contacte directe

Aquesta iniciativa pretén anar més enllà del que és habitual doncs segons ha declarat el regidor de l’àrea, Marc Unió, "amb la campanya no ens volem quedar només amb les polítiques i xerrades d’informació i assessorament sobre la perillositat del consum de  drogues i alcohol, sinó que pretenem anar més enllà i incidir directament als espais i col·lectius de potencial consum amb accions de proximitat i contacte directe". En aquest sentit, mitjançant la creació de la figura de l’agent de salut i a través del treball de camp, la regidoria informarà dels riscos de consumir aquestes substàncies.

Control informatiu

Així, la primera acció al respecte tindrà lloc la nit del proper dissabte, 25 de juliol, i comptarà amb la col·laboració de la Policia Local. Durant aquesta nit, els agents locals i la regidoria de Joventut muntaran sobre el terreny un control informatiu sobre els límits d’alcohol permesos per conduir i s’informarà sobre les alternatives al vehicle privat per sortir les nits del cap de setmana. També, durant aquest control es repartiran gratuïtament entre els conductors alcoholímetres orientatius d’un sol ús per a la prevenció i informació dels joves a l’hora de posar-se al volant.

Altres actuacions

A més, la campanya d’acció prepara altres actuacions de cara a les activitats de la Festa Major, entre d’altres, punts d’informació juvenil amb diferent material i jocs per treballar les drogues en general, un espai de consulta a través del correu electrònic casaldejoves@tordera.cat  i un treball de camp amb els bars i locals d’oci nocturn del municipi.

per Redacció

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris