dijous, 29 de d’octubre de 2020
Diari Maresme | Independent i Comarcal

“Torna en Serrallonga” a Sant Hilari Sacalm

sant_hilari_sacalm_280x87.jpgA partir del proper divendres, 25 de setembre, i fins diumenge, dia 27, Sant Hilari Sacalm es transforma per acollir activitats relacionades amb l’època en què el bandoler Joan Sala ‘Serrallonga’ es movia per la població i les Guilleries.

programa_serrallonga_2009_500x1000.jpgA partir del proper divendres, 25 de setembre, i fins diumenge, dia 27, Sant Hilari Sacalm es transforma per acollir activitats relacionades amb l’època en què el bandoler Joan Sala ‘Serrallonga’ es movia per la població i les Guilleries.

Activitats

La festa "Torna en Serrallonga" començarà el proper divendres amb una xerrada sobre "Bruixes i Bruixots", a càrrec de l’historiador Antoni Pladevall. També formant part de la programació hi haurà un mercat barroc recreat al segle XVII, trobades de cantadors, una cercavila de colles de balls de Serrallonga de Catalunya, balls tradicionals populars i sortides guiades per descobrir el tresor i les gestes d’en Serrallonga. A més, els restaurants de Sant Hilari també participen en la festa oferint durant aquest dies el ‘Menú del Bandoler’.

per Redacció

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris