divendres, 30 de d’octubre de 2020
Diari Maresme | Independent i Comarcal

Torna l’Oktoberfest de Calella

oktoberfest_280x87_02.jpgAmb el tradicional degollament del barril, dissabte 26 de setembre, Calella va encetar la 22a edició de l’Oktoberfest. La festa de la cervesa calellenca durarà tres setmanes i s’acabarà el proper 17 d’octubre.

Amb el tradicional degollament del barril, dissabte 26 de setembre, Calella va encetar la 22a edició de l’Oktoberfest. La festa de la cervesa calellenca durarà tres setmanes i s’acabarà el proper 17 d’octubre.

Productes típics

Un any més, els visitants poden gaudir cada nit de productes típics alemanys com ara el bratswurst, la kartoffesalat i l’schnitzel, acompanyats d’aquesta preuada beguda. Novament hi ha cerveses nacionals i internacionals de Bèlgica, Alemanya, Països Baixos, Dinamarca, Irlanda, Gran Bretanya, Austràlia i Mexic. A més, cada nit la carpa de la platja Gran de Calella acull balls i actuacions de bandes musicals provinents d’Àustria, Bèlgica, Suïssa, Alemanya, Dinamarca, Hongria, Letonia, Noruega, Holanda, Suècia, Eslovènia, el Sud del Tirol i Irlanda.

Xifres

En xifres, aquesta 22a edició de l’Oktoberfest tindrà més bandes que mai – una setantena – i preveu que els visitants beuran més de 40.000 litres de cervesa de més de 80 marques internacionals.

per Redacció | Vídeo: Diari Maresme

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris